БАЖАЄТЕ ЗАПИСАТИСЯ?
ОБЕРІТЬ КУРС АБО СЕМІНАР
МАЄТЕ ПИТАННЯ? ПИШІТЬ,
АБО ДЗВОНІТЬ
Імя
Телефон
E-mail
Ваше питання
UA
RU

ПОЛІТИКА ЩОДО ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

1. Загальні положення
Ця Політика розроблена у відповідності до вимог Закону України «Про захист персональних даних» та визначає порядок обробки персональних даних та заходи по забезпезпеченню безпеки персональних даних ФОП ГОЛОВЧЕНКО Н.П., яка зареєстрована в установленому чинним законодавством України порядку в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (номер запису 267 000 0000 152230 від 24.07.2013р.), РНОКПП 3027503482 (надалі- Виконавець).
Відповідно до умов згоди на обробку персональних даних Замовник послуг заповненням і відправкою електронної форми на сайті Виконавця https://ng-group.com.ua підтверджує, що він ознайомлений і згоден з умовами Публічної оферти і відповідно до ст. 11 Закону України «Про захист персональних даних» добровільно надає ФОП ГОЛОВЧЕНКО Н.П. і його уповноваженим представникам та посадовим особам свою згоду на обробку без будь-яких обмежень персональних даних Замовника, зазначених в електронній формі та добровільно наданих Замовником для реалізації мети обробки, в базі персональних даних «Замовники».
2. Виконавець може обробляти такі персональні дані Замовника:
– Прізвище ім'я по батькові;
– Електронна адреса;
– Номер телефону.
3. Мета обробки персональних даних.
Замовник дає згоду на використання і обробку своїх персональних даних в адміністративно-правових і комерційних цілях. Згода надається щодо персональних даних на здійснення будь-яких дій, допустимих відповідно до законодавства і які необхідні для виконання Договору публічної оферти, включаючи: збір, систематизацію, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, передачу (надання, доступ), включаючи транскордонну передачу, знеособлення, блокування, знищення; з використанням і без використання засобів автоматизації як способів обробки персональних даних. При цьому Замовник дає згоду на передачу своїх персональних даних третім особам в мінімально
необхідних обсягах з метою виконання вимог законодавства та даних договірних зобов'язань з дотриманням вимог чинного законодавства.
4. Правові підстави обробки персональних даних
Виконавець обробляє персональні дані Замовника тільки в разі їх заповнення та/або відправки Замовником самостійно через спеціальні форми, розміщені на сайті https://ng-group.com.ua. Заповнюючи відповідні форми та/або відправляючи свої персональні дані Виконавцю, Замовник висловлює свою згоду з цією Політикою.
5. Порядок збору, зберігання, передачі та інших видів обробки персональних даних.
Безпека персональних даних, які обробляються Виконавцем, забезпечується шляхом реалізації правових, організаційних і технічних заходів, необхідних для виконання в повному обсязі вимог чинного законодавства у сфері захисту персональних даних.
Виконавець забезпечує збереження персональних даних і вживає всіх можливих заходів, що виключають доступ до персональних даних неуповноважених осіб. Персональні дані Замовника ніколи, ні за яких умов не будуть передані третім особам, за винятком випадків, пов'язаних з виконанням Договору публічної оферти та чинного законодавства України.
У разі виявлення неточностей в персональних даних, Замовник може актуалізувати їх самостійно, шляхом надсилання відповідного повідомлення на адресу електронної пошти Виконавця nggroup777@gmail.com з позначкою «Актуалізація персональних даних».
Термін обробки персональних даних є необмеженим. Замовник може в будь-який момент відкликати свою згоду на обробку персональних даних, шляхом надсилання відповідного повідомлення на адресу електронної пошти Виконавця nggroup777@gmail.com з позначкою «Відкликання згоди на обробку персональних даних».
6. Заключні положення
Замовник може отримати будь-які роз'яснення з потрібних питань, що стосуються обробки його персональних даних, шляхом надсилання відповідного повідомлення на адресу електронної пошти Виконавця nggroup777@gmail.com.
В цьому документі будуть відображені будь-які зміни Політики обробки персональних даних Виконавцем. Політика діє безстроково до заміни її новою редакцією. Актуальна версія Політики у вільному доступі розташована в мережі Інтернет за адресою https://ng-group.com.ua/policy
ПІДПИСАТИСЯ
НАПИСАТИ
    ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ
      © 2016 YourCompany
      Offline школа:
      Online школа:
      Надання консультаційних послуг перукарям організовує Головченко Н.П. на підставі Договору публічної оферти
      © 2016 YourCompany